AnisKage med CitronFromage

søndag den 19. juni 2011

Rock-Bedstefar med skægstubbe

I dag går turen til Bon Jovi koncert i  Horsens..!
Dagen er arrangeret af min kærestes arbejde og når man sådan kommer til gratis koncert, er det oplagt at bidrage med lidt godt til busturen, synes jeg.


Jeg har bagt en ny version af klassikeren Bedstefar med Skæg til lejligheden. Planen var at dedikere kagen til bandets frontfigur Jon Bon Jovi og kalde denne version for "Bon Jovi med Skæg", men ak marengstoppen på kagen fejlede fælt og blev til et klasket, sejt lag snask i stedet for en luftig sprød marengs. Men nød lærer fiaskoramt kvinde at finde på ny kagetopping ud fra de ingredienser, der er til stedet i køkkenet.. så jeg skrabede den klaskede marengs af kagen og lavede en smørcreme med hindbærsirup og citron i stedet :-)


Her er kagen dagen efter sammen med nye danske jordbær marineret i hjemmelavet vanillerørsukker... mums!!


I kagen er der revet marcipan og ovenpå er der (rester af) æble/solbær-marmelade, mens toppen er hindbær/citron smørcreme sprøjtet på i flæser med tyl nr. 103 fra Wilton.
Her findes opskriften

Her er lige et enkelt billede af kagevraget før den nye topping kom på..


2 kommentarer:

  1. Ja se så skulle jeg jo lige se hvem det var der havde besøgt mig og BANG! så var der endnu en kage til "kager-jeg-må-bage/ting-jeg-må-lave-i-mit-køkken-når-jeg-får-sommerferie-på-tirsdag"-listen :) Kan man mon være så heldig at du kan sende mig et link på en opskrift til den kage der er på din header? For den ser da mega mean lækker ud ;)

    SvarSlet
  2. Jeg har sendt dig en mail Anna.. bare det var mig der skulle på ferie :o)

    SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog