AnisKage med CitronFromage

mandag den 27. juni 2011

Suveræn Sommerhøst fra Søde Svigermors Sublime Have

Her er lige et udvalg af de ting jeg fik "røvet" fra svigermors fantastiske skattekammer af en køkkenhave... rabarber til kage, hyldeblomster til saft og jordbær til maven var bare nogle af de ting, man var heldig at hjembringe fra en hyggelig søndagstur på landet..


Det er nemlig sådan med min svigermors have, at den er gigantisk stor, skøn og fyldt med blomster, frugt, bær, kartofler, løg, drivhusgrønt og meget, meget mere. Jeg oplever et lille eventyr hver gang jeg går en tur og plukker, graver eller klipper dette og hint -man kan næsten være sikker på at hjembringe et eller andet hjemmedyrket fuld af saft, kraft og vitaminer :) lige til at blive glad af!


Tak svigermor..!

4 kommentarer:

 1. Nej nej nej nej nej!! Rabarber til rabarberlikør, hyldeblomst til hyldeblomstsnaps og jordbær til jordbærlikør for pokker da!! GODDAMNIT ;-)

  Overvej lige at smide noget lakridspulver på de jordbær inden du lader dem forsvinde ned i maven ;-)

  SvarSlet
 2. Ha ha ha... tag lige et kig på min nyeste kage, før Du får kaffen -eller snapsen- helt galt i halsen Mads ;-) Det var dog en voldsom mængde alkohol, men jeg må indrømme, at det ikke er nogen helt dum idé for ikke at sige ret god idé faktisk... og der er stadig en stor portion rabarber til likør -hvilken alkohol vil herren foreslå til formålet??

  Og så skal der da helt sikkert lakrids på de næste jordbær (MUMS) for dem ovenover er forlængst fortæret med stor nydelse :-)
  Det er forresten Senga Sengana jordbær, hvis det siger dig noget :)

  SvarSlet
 3. Brug en vodka når det er til likør! Jeg har lige taget hul på den første jeg satte over for 6 uger siden. Der kommer en fin og dejlig smag af rabarber. Den som får lov til at stå i 6 måneder får en mere intens smag af rabarber :-)

  Senga Sengana siger mig desværre ikke så meget... er den god til spontangæring, så man kan eksperimentere med at lave frugtøl på den?? :-D

  SvarSlet
 4. Tak :-) Jeg har faktisk været omkring din blog for at tjekke opskriften..

  He he det ved jeg skisme ikke, men det er et af de mest fantastiske spisebær, så det ville næsten være ærgerligt at gøre alt for meget ved dem.. ud over måske et drys lakrids ;-)

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog