AnisKage med CitronFromage

torsdag den 16. juni 2011

Nyt Legetøj


Så kom min nye netbook med posten. Selvfølgelig kom pakken mens jeg var på arbejde, og havde det ikke været for min søde (og bestemte) kæreste, der jagtede vores vrangvillige postbud, skulle jeg have ventet med at hente vidunderet.

Vi bor på 3. sal og guderne skal vide, at det ikke er ofte, vi får ting med posten, men det var tilsyneladende så traumatisk for det stakkels postbud at aflevere den tunge pakke (1½ kg!!!) at han følte sig nødsaget til kun at ringe på dørtelefonen i et splitsekund for derefter at spunse ned mod sin postbil.. min betænksomme kæreste skyndte sig imidlertid at læne sig ud af vinduet for på bedste militær facon at råbe den kære mand an.

Så nu sidder jeg med min lækre nye gadget og overvejer om jeg grundet min overudviklede kærlighed til elektronisk udstyr mon var mand i mit tidligere liv :o)

Under alle omstændigheder regner jeg med at kunne fylde en del mere indhold på bloggen nu, hvor jeg ikke er prisgivet kærestens korte pauser fra den stationære..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog