AnisKage med CitronFromage

fredag den 1. marts 2013

Chokoladefestival: Forventningens GlædeSidder i toget på vej mod København, hvor min kære veninde venter med ost og rødvin. Jeg har chokoladekager med water ganache i tasken. De er pakket godt ind sammen med et køleelement, så de er klar til en lille overraskelse. Der er gode forudsætninger for en god opvarmning til Chokoladefestival i morgen!

Jeg har endnu en gang kigget udstillerlisten igennem, og der er en håndfuld, som jeg i særdeleshed glæder mig til at aflægge visit. Først og fremmest blev jeg blæst omkuld af Damien Allsop og hans water ganache pure collection sidste år, så forventningerne er høje denne gang. Jeg glæder mig også til at smage på godterne hos Xocolatl, som havde et udsøgt udvalg af fyldte chokolader sidste år. Det gælder også for Anton Bergs datterfirma A XOCO. Derudover skal jeg en tur forbi Konnerup & Co. for at se, om de har nogle nye spændende lækkerier, og jeg må selvsagt omkring Beriksson for at proviantere nogle plader Beschlé.

Jeg skal selvfølgelig se og smage på alle de andre godter og ikke mindst sige hej til ChokoladeAnne henne ved Chokoladeselskabets stand. Jeg satser desuden på at hilse på en masse af de kjøwenhavnere fra blogverdenen og den ægte virkelig, som jeg sjældent ser.

Det er en lovende weekend i chokoladens tegn <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog