AnisKage med CitronFromage

torsdag den 16. maj 2013

ChokoladeglædeMå lige "dele" noget chokolade med jer. Det er fyldte chokolader fra Anthon Bergs datterselskab A XOCO, som jeg måtte have en æske af, da jeg tilfældigvis fandt deres butik på gågaden i Vejle forleden dag. Normalt har jeg kun kunne købe deres chokolade på Chokoladefestival og som julekalender, så jeg blev glad for et gensyn.

Faktisk bliver jeg oftest lidt skuffet over nogle af stykkerne i sådan en æske, men jeg må sige, at det her er lutter gode sager... well dem med marcipan er fine, men jeg er en sucker for ganachefyld, så jeg ville nok bytte de to, hvis jeg kunne. Desuden var der to stykker med ren nougat, som godt nok er af en virkelig god kvalitet, men min kæreste fik dem, for det er bare ikke min favorit - smag og behag. Til gengæld var alle stykkerne med karamel- og ganachefyld helt igennem delikate og meget smukt afstemt smagsmæssigt. Så min pointe er, at ser jeg bort fra mine personlige præferencer, så kan jeg ikke sætte en finger på kvaliteten her, og det er sjældent.

Jeg satte hele æsken til livs i løbet af godt og vel et døgn, og jeg havde endda købt et par af de små hjerter med hindbærkaramel ved siden af.. Nammenam!

Det skal lige for en god ordens skyld pointeres, at jeg selv har købt chokoladen og ikke bliver betalt for indlægget her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog