AnisKage med CitronFromage

tirsdag den 2. oktober 2012

French Toast Til De LækkersultneNår man pludselig får trang til kage,
men man ikke har lyst til at bage,
så sker der det nogle dage,
at kreativiteten aldrig har set mage!

Ja for på en lørdag (eller tirsdag) eftermiddag kan man godt få trang til noget sødt. Det er bare ikke altid lige sjovt at stå i køkkenet lang tid, når man helst ville have haft noget hyggeligt på tallerkenen for 5 minutter siden. Til den slags situationer kan jeg virkelig anbefale at lave French toast. Det er ikke bare nemt og hurtigt, det er også en rigtig stop-spild-af-mad ret, fordi man snildt kan bruge et par skiver halvtørt brød, der er for kedelige som ostemad.

Man varmer en stegepande med lidt smør eller olie, slår et æg ud i en tallerken, pisker det, vender sit brød heri og steger det så gyldent på den varme pande. Til sidst kan man drysse flormelis eller sukker på, men i det her tilfælde valgte jeg, at kværne en blanding af kandis, kakaobønner og vanilje over og lægge en kugle ananasis ved - MUMSE!


Jeg kan virkelig anbefale den her, som jeg var så heldig at finde til 10 kroner i Salling.
Man kan jo også vælge at lave dem i en salt udgave med krydderurter og chili og spise dem til morgenmad.

2 kommentarer:

  1. Whoa, det ser lækkert ud :-)

    Har fuldstændig glemt de der kværne. Det må jeg straks gøre noget ved!

    SvarSlet
  2. Hæhæ det er guffeluf kan jeg love dig.. Og det kræver ikke så meget energi at lave :-)

    SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog