AnisKage med CitronFromage

torsdag den 1. december 2011

Dejlig er chokoladen

Deeejlig er chokolaaaden
Prægtig er den varme mælk
Skøøøn er skoldhed kakaaa've
Gennem de fagre
Riger på jorden
Bringer varm chokolade alle fryd

...
Du skal bruge følgende til 1 kop:
God mørk chokolade - omkring 50 g.
Skoldhed mælk - jo federe jo bedre
Lidt rørsukker
Til de vovede et nip chili, eller til julenisserne et drys kanel... man kan også koge sin mælk med stjerneanis

Kom chokoladen i en rar kop og begynd med at røre en lille sjat varm mælk i ad gangen, indtil chokoladen er smeltet og uden klumper. Derefter hældes resten af mælken i og der smages til med rørsukker.. og har man kage, spises det naturligvis til..

En anden variant, jeg er glad for, laves med Valrhonas kakaopulver i stedet for chokolade og giver en virkelig intens smag - den sparker en seriøs mængde phenylethylamin (stimulerer hjernens produktion af endorfiner) og koffein rund i kroppen -WIN!!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog