AnisKage med CitronFromage

søndag den 8. maj 2011

Brooklyn Blackout

Første kage på siden.. så er der lidt at kigge på :o)

Kagen her er, som navnet nok antyder, en ret intens chokoladebombe. Den er lavet efter officiel opskrift fra the Hummingbird Bakery, som jeg som sædvanligt har modificeret efter egen smag. Den består af kraftig chokoladekage lagt sammen med en kakaocreme, som også bruges til at betrække kagen med. Efterfølgende er den drysset med kagekrummer lavet af en skive fra bundene.

Klik her for at se Opskriften


OBS! Jeg har d.25.07.2011 rettet i opskriften på cremen. Jeg beklager meget, hvis nogle har givet sig i kast med den og set sig gale på den.. jeg havde simpelthen glemt, hvor tosset den var at lave, og majsmelet giver en sær smag.. det er nu redigeret.

7 kommentarer:

 1. hvor finder jeg opskriften på selva kagen????

  SvarSlet
 2. Klik på "Opskrifter" øverst på siden..

  SvarSlet
 3. ... Eller klik på linket i selve indlægget!!

  SvarSlet
 4. Følg linket midt i blogindlægget...

  SvarSlet
 5. Jeg har lige prøvet opskriften, og den var virkelig god og virkelig "rich". Tak for den. En anden super god chokolade opskrift er denne her: http://www.madopskrifter.info/mundvands-lobende-god-brownie/

  SvarSlet
 6. Tusind tak Vila :)

  ...og mange tak for tippet! Det vil jeg da lige kigge på.

  SvarSlet
 7. Det må da hedder overtrække kagen. Betrække er jo noget man gør med møbler.

  SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog