tag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post8498377590806908382..comments2023-04-16T10:18:08.748+02:00Comments on chokoladesansen: Velgjort VaniljeEkstraktChokoladesansen http://www.blogger.com/profile/01109083359657234728noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-11725788384405872102011-10-18T13:06:34.440+02:002011-10-18T13:06:34.440+02:00Aarrrw jeg har spredt chokoladeglæde, hvor er det ...Aarrrw jeg har spredt chokoladeglæde, hvor er det dejligt <3chokoladesansennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-16828328893686259822011-10-18T12:55:42.364+02:002011-10-18T12:55:42.364+02:00Det var got i fandt ud af det uden mig :-DDet var got i fandt ud af det uden mig :-Dchokoladesansennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-65041935268392972162011-10-18T12:54:56.241+02:002011-10-18T12:54:56.241+02:00For sørensen det er sejt.. Tak for linket.. jeg ka...For sørensen det er sejt.. Tak for linket.. jeg kan gå helt i trance, når jeg kigger på chokolade :-)chokoladesansennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-33545900321805218172011-10-09T11:59:34.101+02:002011-10-09T11:59:34.101+02:00Okay, Mads :-)Okay, Mads :-)Godtehttp://www.godte.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-22101209353500463732011-10-09T08:49:26.340+02:002011-10-09T08:49:26.340+02:00Aaarrrrh, altså jeg har skrevet at hvis man ikke v...Aaarrrrh, altså jeg har skrevet at hvis man ikke vil vente på at man har en tom vanillestang, så kan man godt bruge en med korn... Men jeg bruger altid kun de tomme og det er også det som er udgangspunktet for det som jeg har skrevet på min blog.Mads Madgladnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-83812073673458769602011-10-08T23:56:03.838+02:002011-10-08T23:56:03.838+02:00Rettelse. Det var omkring 12. september - kan se j...Rettelse. Det var omkring 12. september - kan se jeg skrev om det på en anden blog, så det har ikke helt stået en måned endnu :-)Godtehttp://www.godte.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-42134110467490929612011-10-08T23:52:10.076+02:002011-10-08T23:52:10.076+02:00Forresten.. Tjek lige den her!
http://www.youtube...Forresten.. Tjek lige den her! <br />http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=lIt-jGGtZrwGodtehttp://www.godte.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-4816297423110624152011-10-08T23:51:33.692+02:002011-10-08T23:51:33.692+02:00Næh - var det ikke Mads her? Eller på hans side?
...Næh - var det ikke Mads her? Eller på hans side? <br /><br />Joh, det kan selvfølgelig være, men for mig giver det bare ikke rigtigt mening - men så igen - sådan er der jo så meget :-D<br /><br />Ja.. jeg ved det.. har også fortrudt og du kan tro, de våde korn skal bruges. <br /><br />Jeg er i fuld gang. Synes ikke, vodkaen er så mørk endnu og kan faktisk ikke huske, hvor længe de har været i, Godtehttp://www.godte.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-84584453008019383062011-10-07T21:39:31.157+02:002011-10-07T21:39:31.157+02:00Er det de udenlandske kagedåser, der siger, at man...Er det de udenlandske kagedåser, der siger, at man skal putte kornene med i vodkaen??<br />Den eneste grund til at gøre det, skulle vel være, hvis man gerne vil have en lynhurtig genvej.. altså i stedet for at flække en stang og skabe korn ud.<br /><br />Du har ret! Jeg kunne ikke selv drømme om at gøre det, da jeg selv kun bruger de "brugte" stænger til essensen.. der er jo rigeligt chokoladesansennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-83335152247146949552011-10-07T21:16:10.649+02:002011-10-07T21:16:10.649+02:00Jeg er i gang med at lave vaniljeessens med vodka....Jeg er i gang med at lave vaniljeessens med vodka. Og det tager ca. 4 uger - ifølge de hærdede udenlandske kagedåser. <br /><br />Og så bliver jeg nødt til at sige en ting.. Der er ikke rigtigt nogen mening i at tage kornene fra en hel vaniljestang og putte i vodka.. Hvorfor?? Så kan man da lige så godt smide dem direkte i det man nu vil have vanilje i.. <br /><br />Jeg har puttet to hele Godtehttp://www.godte.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-40309821425855830112011-09-15T16:39:42.928+02:002011-09-15T16:39:42.928+02:00Ja det vil jeg da tro.. Idéen er jo at ekstrakten ...Ja det vil jeg da tro.. Idéen er jo at ekstrakten trækker så længe, at der ikke skal ret meget til før det smager af noget.. og et par skefulde vodka i en hel kage er vist ikke nok til at smage igennem :-)chokoladesansennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-28267583947925692762011-09-14T13:15:24.982+02:002011-09-14T13:15:24.982+02:00Vil vodkaen/alkoholsmagen så bare fordufte under b...Vil vodkaen/alkoholsmagen så bare fordufte under bagning osv.? Det vil egentligt sige, ligesom jeg bruger det rene vanillepulver (har det også i løs form, til når der ikke er brug for en hel stang).Mette Lindgaardhttp://twitter.com/mettelindgaardnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-44297253294216007922011-09-11T09:57:41.661+02:002011-09-11T09:57:41.661+02:00Tak :-)
Var vist lige lidt doven der ;-)Tak :-) <br />Var vist lige lidt doven der ;-)chokoladesansennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-88829310449848884002011-09-11T08:07:51.974+02:002011-09-11T08:07:51.974+02:008 uger :-)
http://mads-madglad.blogspot.com/2011/...8 uger :-)<br /><br />http://mads-madglad.blogspot.com/2011/06/basis-vanille-essens.htmlMads Madgladnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-7097872451145188472011-09-10T23:45:14.357+02:002011-09-10T23:45:14.357+02:00;-) havde problemer fornemmelsen, at det faldt i d...;-) havde problemer fornemmelsen, at det faldt i din smag Mads. <br />Hvor lang tid tror du egentlig, at det skal trække, før der er ordentligt smag i?? <br />/Stinechokoladesansennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-58685773317280726062011-09-10T23:42:15.579+02:002011-09-10T23:42:15.579+02:00Hej Mette
Ja det er dejligt at bruge sine ingredi...Hej Mette <br />Ja det er dejligt at bruge sine ingredienser fuldt ud :-) <br />Som Mads herunder skriver, kan du bruge det i stedet for vanillesukker.. Især hvis du ikke ønsker kornene eller ekstra sødme. <br />/Stinechokoladesansennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-89416079907015561622011-09-10T23:38:20.750+02:002011-09-10T23:38:20.750+02:00Det er sødt sagt Nanna :-)
Jeg kan ikke tage hele...Det er sødt sagt Nanna :-) <br />Jeg kan ikke tage hele æren selv, for jeg bliver jo inspireret af alle de dejlige blogs jeg læser :-) <br />Som jeg skrev i indlægget er vaniljestængerne lagt i ren vodka.. hvis jeg forstår dit spørgsmål ret. Jeg har endnu ikke forsøgt mig med vaniljesirup ;-) <br />/Stinechokoladesansennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-87665832920983328182011-09-10T17:02:44.494+02:002011-09-10T17:02:44.494+02:00Like ;-)
@Mette - du kan bruge det overalt hvor d...Like ;-)<br /><br />@Mette - du kan bruge det overalt hvor du ellers ville bruge vanillesukker. :-)Mads Madgladnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-87223357922749249862011-09-10T16:41:14.210+02:002011-09-10T16:41:14.210+02:00Hej Stine. Jeg elsker tankegangen med ikke at lade...Hej Stine. Jeg elsker tankegangen med ikke at lade noget gå til spilde. Bruger også mine tre gange, men har ikke prøvet med vodka. Hvad tænker du at bruge den til?Mette Lindgaardhttp://twitter.com/mettelindgaardnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-5609133649835664102011-09-10T15:20:10.606+02:002011-09-10T15:20:10.606+02:00Tak.. Ja det synes jeg jo også ;-)
Er ked af at s...Tak.. Ja det synes jeg jo også ;-) <br />Er ked af at smide dem ud og så har jeg set andre bloggere lave ekstrakt selv, men jeg kan godt lide, at de bliver udnyttet ved at genbruge dem af flere omgange istedet for bare at komme de friske stænger i vodka :-) <br />/Stinechokoladesansennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-22746065930564709382011-09-10T14:52:17.209+02:002011-09-10T14:52:17.209+02:00Jeg har også købt de stænger efter at have læst om...Jeg har også købt de stænger efter at have læst om Godte's høst. Jeg er dog ikke så fantasifuld som dig mht. anvendelsen af dem. <br />Må jeg spørge - hvad der det flydende, der er i dit glas hvor du opbevarer dem til sirup?Nannanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350470074746100060.post-26631102823428055812011-09-10T12:11:03.739+02:002011-09-10T12:11:03.739+02:00Ej altså hvor genialt. Jeg gør præsis som dig, bar...Ej altså hvor genialt. Jeg gør præsis som dig, bare ikke det med vaniljeekstrat , det skal jeg så bare nu. .. Jeg nyder at kunne udnytte mine vanlige stænger til mindste dråbe. Når man køber de lidt dyre ( billige på nettet ;o)) Så er der bare så meget mere i hver stang. Godt råd du kom med der :-)Vibeke ( min-Kage )noreply@blogger.com